vineri, 10 decembrie 2010

Scaunul gol

Deseara un scaun va ramane gol. Pragmatismul a invins in multe cazuri bunul simt, temerea de a supara intr-un fel vedeta economica a ultimilor ani determinand un boicot fara precedent. Pendularile ministerului de externe care initial anunta ca nu participa, apoi ca va trimite un reprezentant de rang inferior au luat sfarsit printr-o decizie normala - cea de a trimite ambasadorul la decernarea premiilor- luata din pacate doar dupa presiunile partenerilor nostri europeni.
Daca nu m-a surprins baletul diplomatic am fost dezamagit de tacerea prelunga a 'societatii civile' de la noi pentru care cazul nu exista.
Am luat atunci initativa, impreuna cu cativa prieteni de a marca acest moment in fata Ambasadei chineze astazi, incepand cu ora 16. Daca credeti ca merita, va astept.

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!