Despre mine

duminică, 10 octombrie 2010

Cunoaşte-ţi istoria! Ai de câştigat!

Cu prilejul împlinirii a 84 de ani de la fuziunea dintre Partidul Naţional Român (PNR) şi Partidul Ţărănesc (PŢ), Departamentul de comunicare al Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD) iniţiază, pe 10 octombrie 2010, concursul „Cunoaşte-ţi istoria! Ai de câştigat!”, adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16-25 ani.

Concursul constă în întrebări din istoria recentă a României. Întrebările vor fi postate într-o rubrică specială a paginii oficiale a partidului (www.pntcd.eu), la adresa www.pntcd.eu/concurs Răspunsurile sunt aşteptate timp de 15 zile calendaristice pe adresa comunicare@pntcd.eu. Pot participa la concurs doar persoanele care s-au abonat în prealabil la newsletterul PNŢCD, abonarea putându-se face pe orice pagină a saitului. Câştigătorul va fi stabilit prin tragere la sorţi dintre participanţii care au răspuns corect la întrebări. Extragerea va fi făcută de unul dintre veteranii partidului, ca şi premierea câştigătorului.

Fiecare etapă a concursului va fi premiată cu suma de 200 de lei, prin finanţarea realizată cu ajutorul fundaţiei „Iuliu Maniu – Ion Mihalache”.

Niciun comentariu: