Despre mine

duminică, 14 martie 2010

Alegeri la PNTCD Bucuresti

Ieri, 13 martie a avut loc Conferinta de Alegeri a PNTCD Bucuresti.



La sala Atelier a Teatrului National, in prezenta a peste 100 delegati motiunea condusa de Alexandru(Kala) Popescu a castigat increderea taranistilor bucuresteni. Alaturi de Kala pe aceasta motiune sunt si colegii nostri Andrei Enuta, Anca Zlatescu, Daria Vrabete, Adrian Popovici, Dumitru Nicolescu si Andrei Dimitrescu.






Cu aceasta ocazie au fost dezbatute mai multe propuneri ale celor prezenti, adunarea asumandu-si mai multe solicitari dintre care unele fac parte din rezolutia conferintei.

In contextul discutiilor legate de modificarea Constitutiei, ne dorim mentionarea expresa a caracterului crestin al poporului roman in prima carte a tarii.
Constitutia Romania, considera adunarea noastra, trebuie sa o adapteze pe cea din 1923 la realitatile vremurilor noastre prin reafirmarea institutiilor noastra traditionale, incepand cu cea monarhica.

Taranistii bucuresteni au hotarat sa solicite Consilului general emiterea autorizatiei de constructie pentru Monumentul Victimelor Comunismului(un proiect amanat de peste 10 ani) si demararea urgenta a lucrarilor de consolidare pentru sutele de locuinte care nu corespund normelor de protectie antiseismica.

















Imaginile au fost furnizate de colegii nostri Marian Burcea si Cicerone Mandru.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Felicitări lui Kala şi celor aleşi, precum şi tuturor participanţilor! Mult succes în activitatea ulterioară.