Despre mine

vineri, 26 februarie 2010

PNL - interesat de crestin democratie

Din textul motiunii pe care Crin Antonescu intentioneaza sa o prezinte saptamana viitoare se intelege o reorientare doctrinara catre crestin-democratie. Daca acest lucru inseamna intentia de a colabora cu PNTCD ar fi normal sa propuna congresului alianta politica intre liberali si taranisti care decurge din protocolul semnat in aceasta toamna. Ar fi o solutie demna si fireasca. Daca mai exista o urma de moralitate in politica.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Nu ştiu de ce şi sper să mă înşel, dar nu alianţa este scopul. Doar l-am auzit pe Crin Antonescu spunând că PNŢCD a murit.

Radu Rizescu spunea...

Draga Paul eu stiu de ce a spus Antonescu aceste cuvinte. Vrea pe de o parte sa blocheze PDL in asumarea mostenirii taraniste si pe de alta intentioneze sa deschida in interiorul PNL o aripa taranista care sa-i permita pretentii la aderarea la PPE. Ce nu vor sa inteleaga nici PNL, nici PDL este ca PNTCD, chiar daca in acest moment este o umbra a marelui partid istoric, le depaseste din punct de vedere al devotamentului si fidelitatii militantilor.