Despre mine

sâmbătă, 7 mai 2011

Reunificarea PNTCD atrage si Asociatia 21 Decembrie



Astazi a avut loc la sediul Asociatiei 21 Decembrie sedinta Comitetului National de Conducere al PNTCD. Intrunirea a fost prezidata de domnii Gheorghe Ciuhandu, Victor Ciorbea, Radu Sarbu, Doru Nasui si Vasile Andries. Cu aceasta ocazie s-a luat, cu o larga majoritate, hotararea de convocare a Congresului de reunificare pe 18 iunie.
S-au constituit un grup de lucru pentru organizarea congresului si s-a mandatat o comisie de negociere cu celelalte grupari din partid pentru a asigura o participare cat mai consistenta a tuturor taranistilor la acest eveniment.

Cu aceasta ocazie presedintele Asociatiei, domnul Doru Maries, si-a anuntat decizia de a se inscrie in partid cu ocazia reunificarii partidului, regretand ca nu a facut acest pas acum 21 de ani. Acest moment poate marca inceputul coagularii fortelor civice autentice ale societatii romanesti alaturi de PNTCD in scopul constituirii unui pol neafiliat la nici unul dintre cele doua blocuri politice ale momentului. A sosit timpul sa oferim varianta unui vot pozitiv celor dezamagiti de cele doua fete propuse de aceeasi structura care s-a preocupat de asigurarea continuitatii controlului asupra mecanismelor statului si a resurselor tarii dupa 1989.

5 comentarii:

Unknown spunea...

Stiti sa faceti mixaje.Poza nu este de la acest CNC.Dar, specialistul in comunicare nu trebuie sa respecte adevarul.Trebuie sa creeze imagini.Din pacate, false.

Radu Rizescu spunea...

Imi pare rau ca dl Andries este preocupat in continuare de forma si nu de fond. Am ilustrat comentariul meu cu imaginile liderilor care au prezidat sedinta CNC si cu cea a domnului Maries care a facut o declaratie pe care eu am considerat-o importanta. Trucaj sau mixaj ar fi fost daca as fi ilustrat evenimentul cu persoane care nu au participat. Va rog sa comentati subiectul articolului daca vi se pare important.

Unknown spunea...

"Trucaj sau mixaj ar fi fost daca as fi ilustrat evenimentul cu persoane care nu au participat."


Trucaj chiar este pentru ca se ilustreaza congresul drept de reunificare acolo unde celelalte grupari nu participa...

Anonim spunea...

Asociatia de revolutionari si Alianta Civica nu mai sunt ce-au fost odata. Au fost acaparate de “sistemult ticalosit” al lui Basescu. Daca PNTCD se incurca cu ele, “isi baga purici in cojoc” si inclina balanta spre PDL.

As sugera sa incercati sa constituiti o platforma program si amandamente la statut prin care sa descentralizati decizile importante pana la nivel de referendum.
Decizii importante fiind aliante, fuziuni, sustineri la guvernare propuse de conducere.
Propunerile de candidaturi la alegeri parlamentare si judetene sa fie precedate de o campanii interne si alegeri in organizatii.

La propunerile de modificare sa participe toate fractiunile.

Anonim spunea...

Rectificare "factiunile" in loc de "fractiunile"