Despre mine

miercuri, 25 mai 2011

Reunificarea taranistilor prinde contur in Ardeal

Saptamana trecuta dl Victor Ciorbea s-a intalnit cu reprezentanti ai organizatiilor PNTCD din Transilvania si Banat in vederea pregatirii Congresului extraordinar din 18 iunie. Primul judet vizitat a fost Timisul unde organizatia condusa de dl Ciuhandu si-a reafirmat decizia de a participa la congres primarul nostru declarand ca isi va asuma o functie in viitoarea echipa de conducere. In dupa amiaza aceleiasi zile a avut loc o intalnire cu membrii conducerii organizatiei judetene Arad, convocati de presedintele Virgil Florea ocazie cu care au avut discutii referitoare la desfasurarea congresului si actiunea politica viitoare.
A doua zi s-a reusit, la Baia Mare, ca reprezentantii gruparilor conduse de domnii Siman si Morar sa cada de acord asupra participarii la congres si la reunificarea din Maramures. Au fost prezenti si lideri ai organizatiilor din Satu Mare si Salaj care s-au exprimat in acelasi sens.

Un rezultat bun l-a constituit si intalnirea cu conducerea organizatiei Bistrita Nasaud, convocati de dl Chira, care au votat in cadrul intalnirii decizia de a participa la congres, urmand ca in zilele urmatoare sa treaca la desemnarea delegatilor.
In Cluj domnul Ciorbea s-a intalnit cu reprezentanti ai Universitatii Babes Bolyai care au decis sa isi reia activitatea politica in cadrul PNTCD, domnii profesori Ioan Vida Simiti si Doru Radoslav insotindu-l pe dl Ciorbea la intalnirea cu taranistii clujeni.

Cele trei grupari conduse de domnii Feraru, Horea Dan si Romulus Luca au hotarat, in cadrul acestei intalniri, participarea comuna la lucrarile congresului.
Vizita transilvana a prim-ministrului taranist s-a incheiat in judetul Alba unde s-au organizat intalniri la Alba Iulia si Ocna Mures.
La sfasitul acestei saptamani dl Victor Ciorbea a programat intalniri cu organizatiile PNTCD din judetele Moldovei, urmand ca saptamana viitoare sa fie dedicata intalnirilor cu taranistii din Dobrogea, Muntenia si Oltenia.

Niciun comentariu: