Despre mine

marți, 3 mai 2011

Mesajul lui Victor Ciorbea referitor la CNC din 7 mai


Stimati colegi,

In conformitate cu hotararea CNC din 16 aprilie 2011 va avea loc pe data de 7 mai sedinta Comitetului National de Conducere al PNTCD la Bucuresti, incepand cu ora 11. Ordinea de zi a intalnirii a fost stabilita la sedinta recentului CNC si cuprinde ca punct principal convocarea Congresului Extraordinar pentru luna iunie a acestui an. Sunt invitati cu buna credinta toti liderii nationali si judeteni ai celorlalte grupari care au dorinta de a realiza reunificarea si reluarea activitatii normale a partidului.

Cu aleasa consideratie,

Victor Ciorbea
Bucuresti, 3 mai 2011

2 comentarii:

Unknown spunea...

1.Cred ca sedinta CNC anterioara a fost pe 16 aprilie.
2.Daca nu s-a reusit sedinta celor trei CNC-uri pe 16 aprilie se spera sedinta celor doua CNC-uri pe 7 mai.
3.Daca este un CNC tot al nostru si un Congres tot in ograda noastra, reunificarea de care vorbim de atata timp este termen expirat.
4.Schimbarea conducerii in ograda noastra, chiar printr-un Congres, nu rezolva nimic din situatia Partidului.Ducem in derizoriu pana la capat notiunea de Congres.
5.La asa ceva nu stiu cine subscrie.Noi avem un proiect de reconciliere.Dar, pentru ca adversarii nostri nu au CNC, ei doresc rezolvarea reunificarii la nivel de BNC.Ce este asa de greu de priceut? Este CNC for superior dar aici nu rezolva nimic.

Vasile ANDRIES

Radu Rizescu spunea...

Sedinta CNC de sambata 7 mai va avea loc la sediul Asociatiei 21 Decembrie din strada Batistei nr 24 A Bucuresti.