Despre mine

marți, 12 aprilie 2011

Comunicat Victor Ciorbea catre membrii CNC


Stimaţi colegi membri ai CNC,


Vă aduc la cunoştinţă faptul că grupările Pavelescu şi Moiescu nu au convocat pentru sâmbătă 16.04.2011 o reuniune a Comitetelor de Conducere care le reprezintă şi din acest motiv vom avea reuniunea CNC de la această dată, la sediul PNŢCD sector 3, Bucureşti din str Romulus nr.36 la orele 11, la care vor participa in mod organizat numai membrii noştri. Liderii judeţeni şi naţionali ai celorlalte grupări care vor să fie prezenţi la şedinţa noastră sunt invitaţi cu dragoste, bună credinţă şi dorinţa sinceră de refacere a unităţii partidului.

Vă rog în modul cel mai colegial şi serios să fiţi prezenţi la această reuniune a CNC deoarece, cu această ocazie, vă propun sa dezbatem subiecte deosebit de importante pentru viitorul partidului, dupa cum urmează:

1.Rezultatul discuţiilor cu celelalte grupări din cadrul partidului.
2.Negocierile purtate cu alte formaţiuni politice, precum şi cu organizaţii ale societăţii civile.
3.Vot de încredere cu privire la activitatea desfăşurată urmand ca în cazul unui rezultat negativ sa depun mandatul încredinţat de CNC şi de dl. Radu Sârbu subsemnatului, Victor Ciorbea.
Daca ma voi bucura în continuare de încrederea dumneavoastră voi solicita validarea mandatului primit din partea preşedintelui Radu Sârbu şi definirea şi votarea unui mandat politic din partea CNC pentru conducerea naţională a PNŢCD.
4.Convocarea primei reuniuni comune ale CNC-ului nostru cu cel al CNC-ului grupului Moiescu şi, eventual, al grupului Pavelescu, la data de 7 mai 2011 la Bucureşti, în vederea convocării Congresului de unificare al PNŢCD, care ar urma să aibă loc în luna iunie 2011.
5.Probleme organizatorice

Cu aleasă consideraţie,
Victor Ciorbea
Bucureşti, 12.04.2011

Niciun comentariu: