marți, 27 octombrie 2009

PNTCD il sustine pe Crin Antonescu

Dupa cum se stie, astazi s-a semnat protocolul dintre PNL si PNTCD.
Il sustinem pe Crin Antonescu in primul tur al alegerilor, dupa care ar trebui ca sa continuam colaboararea prin semnarea unei aliante electorale.
Ma bucur ca in al doisprezecelea ceas liberalii ne-au cerut ajutorul. Discutiile dintre noi dureaza de ceva timp, iar ei au facut in sfarsit ceea ce le-am cerut din primul moment: sa ceara acest ajutor in mod explicit de la cei care au tot dreptul sa fie numiti taranisti. Pentru noi, aceasta dovada de respect era singura conditie.

Mi-ar face placere sa il putem duce pe Crin in turul doi deoarece el este cel care il poate invinge pe Basescu. Sincer, vedeti pe vreunul dintre noi sa-l voteze vreodata pe Geoana sau pe Oprescu ? Eu nu...
Asta este si speranta portocalie: sa il aiba ca adversar pe deja invinsul Geoana, pe care si Basescu incearca sa il creasca in acest moment, pomenindu-l ca adversar in discursurile sale desi cei doi sunt doua fete ale aceluiasi personaj.
Prin intoarcerea spre Traditie, Crin are sansa de a invinge domnia cantitatii.
Acel 1% castigat astazi poate rasturna toate calculele.

4 comentarii:

Marcel Ghilinta spunea...

Depinde de noi sa-l propulsam pe Crin Antonescu in turul 2. Felicit toata conducerea pentru decizia luata .Era si momentul sa facem acest pas ,este o decizie inteleapta ,un tratament egal intre doi parteneri egali care sterge respingerea aliantei din trecut .

Radu Rizescu spunea...

Depinde SI de noi, dar in primul rand de el

Victor Ionescu spunea...

Salutare, acum am vazut ca ai blog. Il adaug si eu la blogroll la mine, succes!

Marius Paraschiv spunea...

Salut!
Iti doresc un 2010 minunat! Nu te-am mai vazut postand pe blog-ul asta, insa asta nu ma impiedica sa iti urez aici un sincer si calduror LA MULTI ANI!