miercuri, 18 iulie 2012

De ce sunt suparat pe tine, Traiane

Am multe motive sa fiu suparat pe tine. La umbra ta nu a crescut nimic. Nu ai invatat nimic din episodul trecut al suspendarii, cand te-ai intors la fel de putin intelept si pus pe platit polite. Nici o secunda in acesti opt ani nu ai actionat ca mediator, de fiecare data ai impins la maxim partizanatul politic Esti cel care ma reprezinta in lume si nu ai facut nimic pentru scoala copiilor si sanatatea parintilor mei. Ai fost ministrul transporturilor si ai declarat ca nu avem nevoie de autostrazi. Ti-ai asumat toate succesele ultimilor 8 ani, esecurile nu au fost ale tale. Oricat ti s-ar parea de ciudat, lumea nu se invarte in jurul tau, Traiane, si ai promovat oameni in cele mai inalte functii doar pe criteriul fidelitatii absolute fata de tine. Din acest motiv multi dintre liderii celor care te contesta astazi sunt la fel de nocivi, sau poate mult mai rai, ca tine: unii moderati nu s-au putut impune. Am necaz pe tine si pentru ca reusesti te fiecare data sa atragi de partea ta, pacalindu-i cu vorba, pe multi dintre cei pe care ii respect sau simpatizez. Ai asteptat momentul pe care l-ai considerat tu oportun ca sa ii pocnesti pe unii sau pe altii, nu cel in care ai descoperit porcariile.
Si nu in ultimul rand, sunt suparat ca pe scandura de la mitingurile tale, alaturi de Boureanu si Videanu(cine te-o fi sfatuit sa il pui pe Videanu sa cheme bucurestenii sa te sustina ori e cretin, ori lucreaza pentru ceilalti), te asociezi cu un impostor pe care l-ai crescut si l-ai ales pentru a-l face sa cante parohodul partidului meu: pe avocatul ala mic care nu demult facea spume cand te vedea. Crezi ca vreun taranist intreg la minte da doua parale pe el? Fii linisitit: PNTCD nu o sa moara pe mana lui Pavelescu! Daca ii dai un sut acolo unde merita, in stilul tau caracteristic, iti faci un mare serviciu! 
P.S. Aud ca lucrurile sunt aranjate acolo sus sa te intorci inapoi. Sunt curios daca o sa inveti ceva de data aceasta. Surprinde-ma!

Niciun comentariu: