Despre mine

marți, 8 mai 2012

Bucuresti Brasov, autostrada mesterului Manole


Nu ca as fi avut speranta sa o vad terminata mai repede de 10 ani , dar macar sa o vad inceputa. Nu stiu cine va fi Ana care trebuie zidita in peretii ministerului Transporturilor pentru a termina autoastrazile pe care le incepem de nu stiu cate ori, dar nu sunt semne sa vina cu desaga pe carare prea curand.

Iata stirea zilei:
CNADNR a lansat licitatia pentru achizitionarea de Servicii de consultanta (asistenta tehnica, financiara si juridica) pentru reactualizarea Studiului de Fezabilitate, elaborarea documentatiei de atribuire si asistarea Autoritatii Contractante in procesul de atribuire a contractului de concesiune pentru obiectivul Autostrada Bucuresti - Brasov, tronsonul Comarnic - Brasov.
Consultantul va actualiza Studiul de Fezabilitate, va elabora studiile si analizele necesare fundamentarii deciziei de concesiune, ca si documentatia de atribuire a contractului de concesiune, va recomanda structura financiara optima care va atrage oferte competitive din sectorul privat. Totodata, castigatorul licitatiei va asigura asistenta tehnica, juridica si financiara in pregatirea, lansarea si atribuirea contractului de concesiune, precum si asistarea in etapa de inchidere financiara, si va intocmi documentatia aferenta contractului dintre sectorul privat si Autoritatea Contractanta.
Valoarea estimata a contractului este de 23.665.714 lei fara TVA, iar durata 20 de luni. Proiectul va fi finantat din Bugetul de stat al Romaniei.
Deci baietii astia infometati sunt dispusi sa cheltuie peste 5 milioane de euro din banii mei  si ai tai pentru consultanta pentru reactualizarea unui studiu de fezabilitate care va dura 20 luni. Pai durata normala ar fi de maxim 20 de ore la cate studii s-au mai facut pe subiectul asta iar pretul este total nesimtit.
Nu va e rusine, patrihotilor?

Niciun comentariu: