Despre mine

duminică, 10 octombrie 2010

Cunoaşte-ţi istoria! Ai de câştigat!

Cu prilejul împlinirii a 84 de ani de la fuziunea dintre Partidul Naţional Român (PNR) şi Partidul Ţărănesc (PŢ), Departamentul de comunicare al Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD) iniţiază, pe 10 octombrie 2010, concursul „Cunoaşte-ţi istoria! Ai de câştigat!”, adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16-25 ani.

Concursul constă în întrebări din istoria recentă a României. Întrebările vor fi postate într-o rubrică specială a paginii oficiale a partidului (www.pntcd.eu), la adresa www.pntcd.eu/concurs Răspunsurile sunt aşteptate timp de 15 zile calendaristice pe adresa comunicare@pntcd.eu. Pot participa la concurs doar persoanele care s-au abonat în prealabil la newsletterul PNŢCD, abonarea putându-se face pe orice pagină a saitului. Câştigătorul va fi stabilit prin tragere la sorţi dintre participanţii care au răspuns corect la întrebări. Extragerea va fi făcută de unul dintre veteranii partidului, ca şi premierea câştigătorului.

Fiecare etapă a concursului va fi premiată cu suma de 200 de lei, prin finanţarea realizată cu ajutorul fundaţiei „Iuliu Maniu – Ion Mihalache”.

vineri, 8 octombrie 2010

Happy Hour la Blue Air


Astazi intre orele 15-24 puteti cumpara bilete de avion de la Blue Air cu 30 euro/segment. Promotia este valabila pentru calatorii intre 1 noiembrie-15 decembrie 2010 si 15 ianuarie- 29 octombrie 2011. Va urez un zbor placut!

luni, 4 octombrie 2010

Asediu esuat asupra Clubului PNT




Un avocat clantau al carui nume nu merita pomenit cocotat prin frauda, intriga si uzurpare in fruntea resturilor ostirii lui Milut a incercat sa vanda o proprietate a PNTCD. Si nu oricare... Este vorba de Clubul PNT situat in strada Clemenceau nr 9, sediu istoric al partidului din perioada interbelica pana la interzicerea activitatii acestuia in perioada comunista. Aici isi avea sediul ziarul Dreptatea si tineretul national-taranist. Maniu si Mihalache se intalneau cu liderii partidului intr-o frumoasa sala de conferinte. In tristii ani de dupa razboi tot in acest loc se acord sprijin celor persecutati de comunistii deveniti din ce in ce mai agresivi. Intors dintr-un turneu din Ardeal, Corneliu Coposu va fi arestat in acest loc de Securitate in iulie 1947, in ziua inscenarilor de la Tamadau. Confiscat de statul comunist, sediul din 'Clemansa' (ca sa folosim ortografia securista a vremilor) primeste diferite destinatii pana in 1990. Dupa revolutie, sediul nu are parte de o soarta mai buna fiind dat spre folosinta catre, se putea altfel, PRM si PUR. Dupa o actiune juridica finalizata in 2008 sediul revine proprietarilor de drept, adica poporului taranist. In urma cu cateva saptamani, personajul pomenit la inceputul acestor randuri cere acordul celor apropiati pentru a vinde o parte din istoria noastra. O primeste. Unul dintre cei prezenti, deputatul Irimescu, isi da seama de enormitate si isi retrage sprijinul, facand publica aceasta atitudine intr-o scrisoare care ne-a fost si noua adresata

Domnului Preşedinte al PNŢCD

Aurelian Pavelescu


Domnule preşedinte,

Ulterior şedinţei de BNC de ieri, 22 sept. 2010, am intrat în posesia unor date care atestă că informarea pe care aţi făcut-o dumneavoastră membrilor Biroului cu privire la vânzarea sediului istoric al PNŢCD din Bucureşti, strada Clemenceau nr. 9 a fost incorectă, cu posibilitatea ca prin această manevră să se poată produce o pagubă patrimoniului partidului.
În aceste condiţii, va anunţ că-mi retrag semnătura de pe împuternicirea ce vă era adresată pentru vinderea imobilului în discuţie şi pe care am semnat-o ieri, la încheierea şedinţei, aproximativ orele 15,30. Vă somez să aduceţi la cunoştinţa celorlalţi membrii ai biroului prezenta mea decizie.
Pe scurt poziţia mea este: NU SUNT DE ACORD CU VANZAREA IMOBILUI DIN STR: CLEMENCEAU NR. 9, BUCURESTI, ÎN CONDIŢIILE PE CARE NU LE-AŢI PREZENTAT IERI PENTRU CĂ DECIZIA NOASTRĂ A FOST INFLUENŢATĂ DE DEZINFORMAREA PE CARE NE-AŢI FĂCUT-O.



Mircea IRIMESCU, membru al BNC al PNŢCD



Intre timp, conducerea legitima a partidului reuseste sa blocheze tentativa de vanzare si astfel asediul uzurpatorilor asupra istoriei taraniste esueaza.

Later edit

Dupa cum precizeaza Radu Sarbu pentru moment escrocul a reusit sa inregistreze tranzactia.

Sfarsitul nu este, insa, aici!